Metsä- The Forest Project on luontopolun varrelle rakennettu sirkusesitys. Esiintyjien johdattaessa yleisönsä metsän siimekseen, yleisö pääsee kokemaan ilma-akrobatiaa puiden latvojen keskellä, pariakrobatiaa puiden runkojen kanssa, koreografista kiipeilyä, akrobaattista tanssia ja puiden latvoissa humisevia äänimaisemia. Suomen kansan vanhat tarinat metsän hengistä ja uskomuksista antavat yleisölle aikaa kokea luonnon helmassa kiireettömyyttä, yhteyttä ja jaettua rauhaa. Rakentamalla sirkusesityksen metsään, taiteilijat pyrkivät vahvistamaan ihmisen luontosuhdetta ja parantamaan ihmisen luonnosta vieraantumisen aiheuttamia haavoja niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla.

Metsä- esityksen esiintyjät Viivi Roiha ja Henna Kaikula ovat suomalaisia kansainvälisesti menestyneitä sirkustaiteilijoita. Heidän polkunsa sirkustaiteen parissa on useiden vuosikymmenien mittainen. Ranskassa kouluttautunut Roiha on työskennellyt nimekkäiden ryhmien kanssa Ranskassa ja Suomessa. Hänen köysiakrobatianumeronsa on palkittu sirkuksen maineikkaimmilla festivaaleilla Pariisissa vuonna 2018. Kaikula on kouluttautunut esittävien taiteiden ammattilaiseksi Ruotsissa ja Australiassa, ja lukuisissa esityksissä taiteilijana toimimisen lisäksi toiminut festivaalin taiteellisena johtajana, kuraattorina ja ohjaajana.

Esitys sisältää alastomuutta

Esitystä ei voi seurata lastenrattailla, pyörätuolilla tms. Metsäisen maaston takia on hyvä varautua asianmukaisella pukeutumisella ja kengillä

Ikäsuositus: Kaikenikäiset

Alkuperäinen konsepti: Sade Kamppila & Viivi Roiha

Tuotanto: Sirkus Aikamoinen

Esityksen kotisivu http://www.metsatheforestproject.info/

 

Liput: Peruslippu 15 €, opiskelijat/eläkeläiset/varusmiehet/työttömät 10 €, lastenlippu 10 €

https://www.tiketti.fi/metsa-the-forest-project-utransaari-joensuu-lippuja/70649