Korona -tiedote

Suomen hallitus ilmoitti valmiuslakien käyttöönotosta ja mm. teattereiden sulkemisesta määräajaksi.
NÄYTTÄMÖ -teatteri peruu kaikki kevään näytännöt 13.5. asti koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Pyrimme löytämään uudet näytösajat nyt peruuntuneille viearailuille.

Katsojia kehoitetaan pitämään jo lunastetut lippunsa tallessa. Liput voi käyttää korvaaviin esityksiin 31.12.2020 saakka. Mikäli asiakas vaatii rahansa takaisin, emme valitettavasti pysty palauttamaan palvelumaksuja. Henkilöitä, jotka ovat ostaneet lippunsa ilman yhteystietojen jättämistä, pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme ensisijaisesti sähköpostitse supiainen@supiainen.com Muihin asiakkaisiin teatteri ottaa itse yhteyttä.

Epidemian leviämisen estämiseksi teatterin lippumyymälä palvelee 18.3.2020 lähtien vain sähköpostitse

Tilanteen poikkeuksellisuuden ja huomattavan mittakaavan johdosta emme pysty käsittelemään kaikkia asioita välittömästi.  Pahoittelemme ja pyydämme asiakkailta pitkämielisyyttä.
Pidetäänhän toisistamme huolta!

 

Tulemme toteuttamaan joitain esityksiä fb-liveen lähetettyinä vielä keväällä 2020

 

 

 

TULOSSA!

 

SIRKÜS2

näytökset 22-30.5. Kupoliteltassa NÄYTTÄMÖn ulkopuolella

 

 

 

 

Pieni Samuraityttö – action-tanssiteatteriteos (etsitään uusia näytöspäiviä syksylle 2020 kun koronavirustilanne selviää)

Pieni Samuraityttö on action-tanssiteatteriteos, joka yhdistää nykytanssia ja näyttämötaistelua.
Teos kertoo videopelimaailmaan pakenevan tytön tarinan. Maailma tempaa tytön mukaansa ja vie hänet hurjaan seikkailuun. Matkalla hän kohtaa ihmeellisiä olentoja, jotka auttavat häntä oivaltamaan, mitä hän oikeastaan pakenee. Tarinassa tyttö kokee hyvän ja pahan taistelun, ja ymmärtää, että kuka tahansa voi olla sankari katsomatta sukupuoleen, ikään tai mihinkään ulkoiseen määritelmään.

”Viime vuosina uuden ajan action-tyyppisiä naissankareita on esitelty muun muassa Wonderwoman ja Atomic Blonde -elokuvissa. – – Tarinoissa nainen on vahva ja aktiivinen toimija, ei heikko suojeltava. – – [Pienen Samuraitytön] tekijät haluavat korostaa, ettei kyseessä ole klassinen hyvä vastaan paha-taistelu. Juonenkäänteillä tuodaan esille, että jokaisessa meissä on nämä molemmat puolet.”

Näin kirjoitti sanomalehti Karjalainen 15.8.2019 julkaistussa jutussaan.

Artur Erjala
Kira Heinonen
Arvo Jean-Michael Saarinen
Ida Teeri.

Esityksen kesto 45 minuuttia.

Kohdeyleisö ensisijaisesti alakouluikäiset, mutta teos soveltuu myös hyvin esimerkiksi yläkouluikäisille
ja siinä on sisältöä aikuisellekin katsojalle.
Suositusikäraja 8-vuotiaasta ylöspäin.
Tekijät tarjoavat keskusteluhetkeä esityksen jälkeen koululaisyleisöille.

 

Liput täältä!

 

 

SIRKUS JÄÄ PYSTYYN / Circus remains the same -esitykselle  (etsitään uusia näytöspäiviä syksylle 2020 kun koronavirustilanne selviää)

Työryhmä: Rauli Katajavuori & Timo Torvinen
Tuotanto: Sirkus Supiainen
Joensuun paikallisten kulttuuritoimijoiden askarteluprojekti pörisee ja laulaa laulua haikeaa. Esitys puskee ja lyö kiilaa hiljaisuuteen. Karvaan pettymyksen tuska ja viha naurattaa, eikä katkera blues paranna. Kaipuu ja mahdollisuus käpertyä sisäänpäin kaikuu kaiken taustalla, kun esteettinen, retrofuturistinen sirkustaide kohtaa mustan aukon. Esitys on kuin ’lihaksi tullut runo; pelottava, analyyttisen rujo ja tutkiskeleva sivustakatsoja, jonka näkemys maailmasta viiltää kuulijan sydämen siisteiksi pop-kappaleen mittaisiksi siivuiksi.’* Kaiken lopussa sirkus jää pystyyn!

esitys siirtyy lokakluulle 2020

*lainausta humuklubilaisilta